#Tillsammans!

Publicerad 03 augusti 2015 i Nyheter

Magnus Eriksson firar tillsammans med publiken efter hans fina volleyskott i hemmamatchen mot FC Salzburg 2014 som innebar 2-0.

Våra supportrar kraftsamlar inför onsdagens returmöte mot FC Salzburg och har under måndagen gått ut med en uppmaning till MFF-publiken om att alla, tillsammans, ska samlas för att ge laget bästa möjliga stöd.

”Nu behöver vi varandra. Förra året visade vi hur en enad familj och förening kan mäta sig med de finaste klubbarna i Europa. Malmö FF, en föreningsdemokrati med gräsrötterna runtom Malmö och Skåne slöt sig samman och skakade om Europa. Vi gjorde det tillsammans.

Läktaren var en avgörande faktor. När hela stadion enades kring laget och gav sitt yttersta blev vi lagets allra starkaste förstärkning. Vi var matchens bästa spelare.

I år har vi precis som laget glimtat till stundtals, men nu måste vi tillsammans ge vårt yttersta för att väcka spelarna, föreningen, oss själva och hela staden. Vi ska nu återigen visa FC Salzburg hur vi i Malmö inte ger oss i första taget. De segersiffror vi haft mot Dinamo Zagreb, Sparta Prag, Salzburg och Olympiakos ger oss nytt hopp om avancemang och vi kan klara det om vi kämpar. Tillsammans.

Det är i motvind draken lyfter. Tillsammans kan hela stadion göra det omöjliga möjligt. Vi börjar på onsdag och sedan kör vi resten av säsongen! Varje match, tre poäng.

Sjung högre än vad du trodde var möjligt!

Hoppa så du får ont i hela kroppen!

Skrik dig hes!

Kom till stadion redan till uppvärmningen och stötta laget från sekunden de beträder gräsmattan. Tillsammans vänder vi detta!

#Tillsammans för Malmö!”

/MFF-familjen

huvudpartners

officiella partners