Tillmobil ny dräktpartner till Malmö FF

Publicerad 24 januari 2018 i Företag,Nyheter

Malmö FF hälsar Tillmobil välkommen som ny dräktpartner till föreningen. Enligt avtalet kommer Tillmobils logotyp att synas på ryggen på MFF:s matchtröjor i Allsvenskan de närmsta tre åren.

Tillmobil är verksamma inom telekombranschen där de erbjuder skräddarsydda kommunikationslösningar till företag. Nu står det klart att företaget gör Volkswagen sällskap på tröjorna i Malmö FF:s allsvenska matcher. 

– Vi på Tillmobil är oerhört stolta och glada över möjligheten att få bli en ny dräktpartner till Malmö FF. Ambitionen är att bli en mästare på det vi gör inom IT och telekom likväl som Malmö FF är mästare på det de gör, säger Briar Karim, partner & co-founder på Tillmobil. 

Avtalet är skrivet på tre år och innebär att Tillmobils logotyp kommer att synas på ryggen på samtliga av MFF:s tröjor i Allsvenskan. Loggan kommer även att finnas med på alla matchtröjor som finns till försäljning i MFF Shopen och på Intersport. 

– Tillmobil är en ny samarbetspartner som är innovativ och driven som får möjligheten att synas på en exklusiv yta på Malmö FF:s matchtröja. Det är med glädje som det här samarbetet blir av, säger Niclas Carlnén, vd i Malmö FF.

huvudpartners

officiella partners