Tillmobil gör comeback som dräktpartner

Publicerad 03 mars 2022 i Företag,Nyheter

Malmö FF är glada och stolta över att kunna välkomna Tillmobil åter som dräktpartner i föreningen. Enligt det nytecknade avtalet kommer Tillmobil att ta plats på de himmelsblå matchtröjorna i Allsvenskan de närmsta två åren.

Ronny Roos – styrelseordförande i Tillmobil – tillsammans med Malmö FF:s vd Niclas Carlnén.

Det i Malmö grundade telekombolaget Tillmobil erbjuder skräddarsydda kommunikationslösningar för företag. Säsongen 2022 kommer Tillmobil att ta plats på ryggen på Malmö FF:s allsvenska matchtröjor.

Det innebär att Tillmobil är tillbaka på samma position på den himmelsblå tröjan som under säsongerna 2018-2020.

Relationen mellan Malmö FF och Tillmobils grundare och ägare sträcker sig långt bakåt i tiden och från föreningens sida är vi väldigt glada att kunna välkomna Tillmobil åter som dräktpartner.

Niclas Carlnén, vd Malmö FF

– Malmö FF vill gärna jobba med långa och nära relationer till våra partners. Tillmobil har varit vår partner sedan 2018. De har tidigare varit dräktpartner för att sedan gå över till att vara nätverkspartner och är nu tillbaka som dräktpartner. För Malmö FF är det väldigt positivt och något som gläder oss, att vi över tid tillsammans med våra partners kan bygga en gemensam väg mot nya framgångar.

Ronny Roos, styrelseordförande i Tillmobil

– Att vi engagerar oss i Malmö FF beror till stor del på vad föreningen är och står för. Inte minst gäller det MFF:s arbete med mångfald och inkludering samt det fina jobb man gör i samhället. Det är extremt viktigt för oss i Tillmobil och vi står för exakt samma saker. Utöver det går föreningens ambitioner hand i hand med Tillmobils ambitioner. Malmö FF:s sträva efter att vara den bästa fotbollsföreningen och Tillmobils strävar efter att vara det bästa telekombolaget. Vi jobbar båda för ständig utveckling och vill hela tiden nå ännu längre och bli ännu bättre. Från Tillmobils sida är vi glada över att tillsammans med Malmö FF kunna fortsätta vår gemensamma ambition att bli ännu bättre.

Briar Karim, vd och grundare av Tillmobil

– Malmö FF är klubben i mitt hjärta och jag och familjen växte upp i MFF. Vi har Skandinaviens största klubb här i Malmö och vi är ett Malmöbaserat bolag som alltid haft ett stort engagemang för föreningen. För oss är matchtröjan den kanske allra starkaste symbolen för Malmö FF. Att vara en del av matchtröjan med allt vad den står för innebär ett värde som inte går att mäta i pengar. Tillmobil och Malmö FF har haft en gemensam eldsjäl i i Erling Pålsson som brunnit för både föreningen och bolaget. Nu har vi i Tillmobil fått in Ronny Roos som tagit bolaget till nästa nivå och att gemensamt fortsätta vår resa tillsammans med Malmö FF känns fantastiskt

huvudpartners

officiella partners