Tiki skriver 4-årskontrakt

Publicerad 23 april 2013

Den sydafrikanske landslagsmannen Tokelo Rantie har skrivit på för fyra år med Malmö FF.

Idag blev det klart att MFFs lån, Tokelo Rantie, stannar i Malmö. MFF köper loss honom från den sydafrikanska akademin Stars of Africa och har skrivit kontrakt som gäller för hela 2013 samt ytterligare 3 år till.  
 
– Det är mycket glädjande att vi nu kan knyta Tokelo Rantie till oss på ett längre kontrakt, säger MFFs sportchef Per Ågren. Han har unika spetsegenskaper som spelare och är en härlig person att ha i gruppen.
 
Det tidigare kontraktet gällde ett lån från akademin Stars of Africa under säsongen 2013, men i och med köpet är Rantie alltså MFFs spelare till och med 2016.
 
– Jag är glad över den värmen som mött mig i klubben och staden, säger Tokelo Rantie. Rikard Norling är en fantastisk tränare som har gett mig större självförtroende och utvecklar mig som spelare. Jag är mycket glad idag.
 
Intervju med Tokelo Rantie: