Testspelarna imponerade mot Högaborg!

Publicerad 16 oktober 2002

Kalle Svensson och Don Magnusson testspelade för Malmö FF i dagens B-lagsmatch mot Högaborg. Anders Palmér gav båda bra betyg.

Malmö FF B- Högaborgs BK A
4-2(1-1)

Målskyttar:

0-1 25 min
1-1 33 min Don Magnusson
2-1 53 min Kenneth Gustavsson(straff)
3-1 62 min Don Magnusson
3-2 80 min
4-2 88 min Bovar Karim

Startuppställning
Daniel Pode(46) –

Max Fuxberg(75), Kalle Svensson, Ivan Milosevic, Billy Berntsson –

Dan Ingvarsson, Kenneth Gustavsson(65), Joakim Nilsson(85), Alexander Malmström –

Fredrik Andersson(40), Don Magnusson

Avbytare:
Markus Dübré 46 min
Thommie Persson 75 min
Anders Ekelund 65 min
Bovar Karim 40 min
Max Fuxberg in igen 80 min

Kommentar
Matchen var försenad då domarna inte dök upp. Till slut fick man tag i en ny huvuddomare samt en linjeman. Dessa båda herrar kom till att stå i centrum vid Malmö FF:s tredje mål. Anfallet vinkas av för offside av linjemannen medans huvuddomaren friar. Alla inblandade i de båda lagen stannade upp utom Don Magnusson som fortsätte mot målet och slår in bollen bakom en uppgiven och oförstående målvakt.

Det blev högljudda protester från gästernas sida och det gick till och med så långt att Malmö FF tyckte att målet kunde ogillas. Nu är det så att domaren bestämmer och han pekade för avspark. Nu hade det ju inte så stor betydelse eftersom det var en träningsmatch.

I matchen testspelade Kalle Svensson, mittback från Jönköpings Södra och Don Magnusson, forward från Sjöbo IF.

” Vi gör en godkänd insats. Stundtals spelar vi bra, stundtals inte. Båda testspelarna gjorde bra insatser. Det är inte helt enkelt att bara hoppa in i en match så här och göra bra ifrån sig. Sådana här jämna matcher är bra för de unga spelarna och Högaborg är ett topplag i tvåan så det var bra motstånd.”

Anders Palmér