TePe går in som partner i MFF ESPORT

Publicerad 31 januari 2022 i Esport,Företag,Nyheter

MFF eSport hälsar TePe välkommen som ny dräktpartner. TePe kommer att synas på e-sportlagets matchtröjor under matcherna i eAllsvenskan. Avtalet sträcker sig tre år framåt.

MFF eSport och TePe inleder samarbete.

TePe Munhygienprodukter AB är ett svenskt företag med utgångspunkt och vision om friska tänder genom hela livet. All design, utveckling och produktion äger rum vid TePes huvudkontor i Malmö.

– TePe Munhälsoprodukter och MFF är betydande verksamheter i Malmö som båda prioriterar hållbarhet och hälsosam livsstil i rörelse. TePe lägger stor vikt vid utbildning i munhälsa och kopplingen till allmänhälsa. Genom partnerskapet med MFF eSport vill vi nå ut till ungdomar och inspirera till goda rutiner i vardagen. MFF:s spelare är hälsosamma förebilder och fotbollsklubbens verksamheter skapar en utmärkt arena för att nå ut till följare och supportrar i olika åldrar, säger Karin Rydberg, Nordisk marknadschef på TePe.

– Vi är väldigt glada över att kunna presentera samarbetet med TePe. Deras strävan att utbilda barn och ungdomar mot en hälsosammare livsstil klingar väldigt väl med vår strävan att utbilda barn och ungdomar i hälsosamt spelande. Jag är övertygad om att vi kan göra mycket bra tillsammans säger Filip Ahlström, Projektledare MFF eSport.

huvudpartners

officiella partners