Tävla och utmana dina vänner i appen MFF Quizima

Publicerad 23 januari 2018 i Nyheter

Nu släpper vi den nya appen MFF Quizima tillsammans med företaget Planeto. I appen kan du utmana dina kompisar i ett roligt och lärorikt quiz – och ta reda på vem som egentligen kan mest om Malmö FF!

MFF Quizima är ett trevligt sätt att lära sig mer om Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubb Malmö FF, samtidigt som man får chansen att visa kompisarna vem som är bäst på MFF-kunskap. 

Spela mot dina vänner eller slumpmässiga motståndare för att se vem som kan gissa rätt snabbast. Spelaren med högst poäng vinner matchen! 

Spelet innehåller tusentals frågor inom många olika kategorier, varav de flesta är skrivna med hjälp av våra kunniga supportrar. För att utveckla och höja spelupplevelsen uppmuntrar vi alla att fortsätta skicka in frågor till spelet. Läs mer om hur du skickar in frågor här.

Visa dina vänner att du är den ultimata MFF-kännaren – ladda ner MFF Quizima nu i antingen Google Play (Android) eller App Store(iOS). Uppge sökorden ”MFF Quizima”.

Vi reserverar oss för eventuella fel som kan finnas i uppstartsfasen. Har det smugit sig in ett fel i en fråga? Då är vi tacksamma om du uppmärksammar oss! Kontakta MFF Quizimas support här. Vill du hjälpa till att skriva och korrekturläsa frågor? Då får du gärna ta kontakt med Supporterhuset.

huvudpartners

officiella partners