Tack! Nu fyller vi ståplats!

Publicerad 10 augusti 2013

Inför matcherna i Europa monterade supportrar till Malmö FF upp 3000 stolarna på den norra ståplatsläktaren för att göra den tillgänglig under kvalet till Europa League. För att vi återigen skall ha en publikkapacitet på 6 000 när vi möter AIK, imorgon söndag den 11 augusti klockan 17:30, har supportrarna återigen gjort en fantastisk insats genom att montera ner och ta bort stolarna. Malmö FF tackar alla er som hjälpt till.

Under fredagen kom det ca 30 supportrar som – i den stekheta värmen – mellan 10-16 bar ner stolarna för att MFF skall kunna få sitt sedvanliga fantastiska stöd. De som hjälpte till hade en gemensam önskan om att få se ett fullsatt ståplats vid matchen mot AIK och du tillmötes går deras önskan genom att köpa biljett antingen i MFF Shopen eller på Ticnet.se.

Än en gång, tack till alla er som tog er tid och hjälpte till och såklart även ett stort tack till vår officiella supporterklubb MFF Support och supporterorganisationerna MT96, Supras Malmö och Rex Scania som uppmanade alla MFF:are att hjälpa till.