Tack MT96 och MFF Support ***Uppdaterad 11 november***

Publicerad 08 november 2010

I pausen igår tackade Malmö FF för den fantastiska present vi fått av publiken med MT96 i spetsen under jubileumsåret 2010. Vi vill även publicera ett tack på mff.se. Nu uppdaterad med länk till bilder och filmer på tifona.

”Stämningen på vår arena har under jubileumsåret nått nya oanade höjder, vilket Malmö FF är både glada, stolta och tacksamma för. Men oavsett vem man pratar med är det ett inslag i inramningen som alla återkommer till, ett inslag där vi i Malmö utan minsta skrytsamhet kan säga att vi är i absolut världsklass. Den idérikedom och skaparglädje som ligger bakom de fantastiska tifo-arrangemangen, den genomtänkta kopplingen till klubbens ärorika historia och det storslagna utförandet saknar motstycke i Sverige och har få, om ens några, övermän i resten av världen. Trots den höga nivå ni har skämt bort oss med genom åren överträffar ni er själva gång på gång och ger laget och alla som är på plats enorm inspiration och stolthet.

Av MT96 och MFF Support fick vi som hundraårspresent tifo-arrangemang vid i stort sett varje match under jubileumsåret. Vi vill rikta ett stort tack till er för denna present som har bidragit till lagets framgångar. Vi vill rikta ett lika stort tack till alla er som har bidragit till att finansiera verksamheten och till alla er som har varit med om att utföra tifona. Men framför allt vill vi rikta ett jättestort tack till dem av er i MT96 som har varit med i hela processen med att skapa, planera, organisera och genomföra de oförglömliga arrangemangen. Vi bugar och säger tack!

Malmö Fotbollförening

Extern länk med foto och filmer på alla tifon