Tack för din tid i MFF, Dennis Hadzikadunic!

Publicerad 13 juli 2018 i Nyheter

Under fredagen blev övergången klar. Dennis Hadzikadunic lämnar Malmö FF för den ryska klubben FC Rostov.

Dennis Hadzikadunic kom till Malmö FF från BK Olympic i samband med att han började årskurs åtta på Fotbollsakademin på Stadion.

Sedan dess har han gått vägen genom MFF:s ungdomsled och tecknade ett A-kontrakt i september förra året. Under våren har han varit utlånad till allsvenska Trelleborgs FF där han spelat sammanlagt tio matcher.

Dennis Hadzikadunic gjorde fem allsvenska framträdanden i den himmelsblå tröjan och har två SM-guld på meritlistan.

Malmö FF tackar Dennis Hadzikadunic för hans insatser och önskar honom lycka till framöver!

Daniel Andersson, sportchef:

– Dennis är en lugn och trygg kille som har haft en bra utveckling i Trelleborg med regelbunden speltid i Allsvenskan. Genom åren har vi varit duktiga i MFF på att fostra mittbackar och det är Dennis ytterligare ett exempel på. Nu ville han spela fotboll utomlands och vi har haft en bra dialog med Trelleborg som varit samarbetsvilliga i övergången.

Dennis Hadzikadunic:

– Malmö är min stad och jag har bott här hela mitt liv. I MFF har jag fått min grundutbildning och jag är tacksam till alla tränare och lagkamrater jag haft genom åren. I framtiden återvänder jag gärna till min födelseort. Jag har alltid drömt om att spela utomlands och tillsammans med min familj kände jag att detta var rätt beslut.

huvudpartners

officiella partners