Tack för din tid i Malmö FF, Hugo Andersson!

Publicerad 29 januari 2022 i Herr,Nyheter

Malmö FF och Randers FC är överens om en övergång för Hugo Andersson. Efter elva år som MFF-spelare lämnar mittbacken föreningen.

Hugo Andersson kom som ungdomsspelare till MFF från sin moderklubb Skurups AIF år 2011. Sex år senare tecknade han ett A-lagskontrakt och den allsvenska debuten kom år 2018 när han hoppade in i segermatchen mot BK Häcken. Samma säsong gjorde han sin första start i MFF-tröjan och han tackade för förtroendet genom att göra sitt första A-lagsmål i Skånederbyt mot Trelleborgs FF.

De senaste säsongerna har Hugo Andersson varit utlånad till Trelleborgs FF, Hobro IK och senast IFK Värnamo. Nu står det klart att Hugo lämnar MFF för danska Randers FC.

Malmö FF tackar Hugo för hans insatser i föreningen och önskar honom lycka till framöver!

Andreas Georgson, sportchef

– Vi hittade en överenskommelse som alla parter är nöjda med och nu önskar vi Hugo lycka till i nästa steg i hans karriär. Vi är stolta över att en så bra spelare och person utbildats i MFF och även om den närmsta framtiden inte är i himmelsblått kommer vi följa hans utveckling framöver.

Hugo Andersson

– I MFF har jag fått en utbildning som både fotbollsspelare och människa. Efter elva år i klubben har jag upplevt allt från glädje, sorg, lycka och besvikelse. Jag har delat omklädningsrum med flera duktiga fotbollsspelare som blivit goda vänner och jag känner mig privilegierad över att ha gått ut på planen och upplevt supportrarnas fantastiska stöd.

– Nu behöver jag gå vidare karriären men kanske möts våra vägar igen. Stort tack för allt och till sist vill jag önska klubben lycka till kommande säsong.

huvudpartners

officiella partners