Sydsvenskan fortsätter som officiell partner

Publicerad 02 mars 2017 i Nyheter

Nu står det klart att Sydsvenskan fortsätter som officiell partner till Malmö FF. Det nya avtalet sträcker sig över de kommande två åren.
– Det är oerhört glädjande att vi har nått den här överenskommelsen med en av våra mest trogna partners, säger Malmö FF:s försäljningschef Magnus Svensson.

Sydsvenskan har ingått som officiell partner ända sedan 2009. Det var också året då Swedbank Stadion invigdes – och i samband med det klev Sydsvenskan in i den då existerande positionen som tribunsponsor. Sedan dess har det mångåriga partnerskapet tagit fortsatta kliv och nu har Malmö FF och Sydsvenskan alltså enats om en ny avtalsförlängning.

– Sydsvenskan är en av Malmö FF:s största partners genom tiderna. Det är med glädje vi nu tecknar om avtalet med Sydsvenskan som officiell partner till klubben, säger Magnus Svensson.

Med det färska avtalet på plats ser Sydsvenskan fram emot nya utmaningar och ett fortsatt gott partnerskap.

– Det känns helt rätt att skriva ett nytt avtal med Malmö FF som löper över två år. Utöver en rad intressanta aktiviteter under avtalsperioden får nu MFF möjligheten att marknadsföra sig med full kraft genom alla våra kanaler i både pappersform och digitalt, säger Daniel Elm, försäljningschef på HD-Sydsvenskan.

huvudpartners

officiella partners