Sverigenyhet i souvenirsortimentet!

Publicerad 14 november 2005

Malmö FF kan som första klubb stolt presentera två Sverigenyheter gällande souvenirer lagom inför julhandeln. ”Min första fotboll” och ”Min första skramla” är två produkter för de minsta MFF-supportrarna. Produkterna är i hög kvalité, detaljrika och pedagogiskt utvecklade. Finns på Kulan från och med idag.

Produkterna är de två första i en unik serie. Slår det väl ut kommer fler produkter för de minsta att dyka upp under 2006. Produkterna är testade och godkända enligt Europeiska säkerhetsstandarden EN71. Produkterna levereras i en tuff MFF-färgad nätpåse.

Min första skallra
”MFF-skallran är rolig att leka med och lätt att greppa. Trycker du på ansiktet och skakar skallran så ger den ifrån sig roliga ljud. Ringen är också perfekt för kliande tandkött”

Min första skallra 99:-

”Min första fotboll”
”Öppna den mjuka fotbollen och du hittar en MFF-spelare inuti. Bollen kan även hängas på väggen, i barnvagn eller barnsängen. Spelaren blir en bra lagkamrat för den lille MFF:supportern. Bollen har en etikett där du kan skriva barnens namn.”

Min första fotboll 149:-