Supportrarnas uppmaning: Hela Stadion sjunger

Publicerad 23 augusti 2015 i Nyheter

Malmö FF måste slå Celtic FC hemma på Stadion nu på tisdag för att ta sig vidare till Champions Leagues gruppspel. Inför matchen har spelare och ledare talat sig varma om den stämning som finns i Malmö och hur mycket spelare tolv hjälper med sin positiva energi. Inför kvalmatchen mot Sparta Prag 2014 basunerade våra supportrar ut budskapet ”Hela Stadion gungar” och därefter var det ”Hela Stadion stormar” och ”Tillsammans” inför de bägge mötena mot FC Salzburg 2014 och 2015. Till tisdagens match lyder supportrarnas budskapet: ”Hela Stadion sjunger”.

”De har aldrig varit i Malmö.

Celtic kommer till Malmö avslappnade och med rutin från matcher med tryck på läktaren, men de har aldrig varit i Malmö när stormen river.

För att vi ska toppa alla tidigare insatser på Stadion måste alla delta. Tillsammans.

Det betyder att alla röster behövs och att alla som kan ska sjunga. För att vår gemensamma sång ska höras vill vi be alla att inte klappa i takt till alla sånger. Att klappa i takt dränker sången när hela Stadion sjunger och ingenting låter mer mäktigt än när #HelaStadionSjunger! Nu ska vi visa att vi är ostoppbara när hela stadion sjunger tillsammans.

Varenda levande MFF:are ska sjunga högre än vad den någonsin gjort förr. Hetsen ska flåsa skottarna i nacken varenda sekund. Vi ska vråla, skrika, hoppa och vifta när #HelaStadionSjunger.

Vi ska även visa världen vårt vackra hem, så nu ska vi smycka hemmaborgen med banderoller och flaggor. Hela stadion ska smyckas!

Glöm allt vi gjort hittills. Nu sätter vi ribban för vad man kan åstadkomma på en fotbollsarena och skapar tillsammans en stämning som blåser skottarna av planen. Kom till stadion innan uppvärmningen och stötta pågarna från första stund!

Vi är stormen. Och när stormen river då måste vi ge allt.

#HelaStadionSjunger #Tillsammans

Är du lite osäker på texterna? MFF Support har ett arkiv med de flesta sånger. http://mffsupport.com/sanger-ramsor/lagsanger/

/MFF-familjen”

huvudpartners

officiella partners