Supportrarna uppmanar till träningspepp på lördag

Publicerad 12 oktober 2016 i Nyheter

På söndag väntar en av årets hetaste matcher då Malmö FF tar sig an tabelltvåan IFK Norrköping på Östgötaporten. För att ge laget bästa tänkbara uppladdning uppmanar nu våra supportrar alla att ta sig till Swedbank Stadion på lördag för att peppa spelarna på lagets sista träning innan den viktiga matchen.

Facebook-evenemanget som MFF Support skapat står följande att läsa:

”På söndag kommer över 3000 MFF-supportrar färga Östgötaporten himmelsblått och skapa en mäktig ljudkuliss för att hjälpa laget ta tre poäng.

Att spelarna kommer att höra och se oss uppe i Norrköping finns det inget tvivel om, men vi vill att de börjar känna stödet och uppbackningen redan innan de kliver in på Östgötaporten.

Därför uppmanar vi alla att sluta upp för ett träningspepp på lagets träning på lördag – ett initiativ som Daniel Andersson och Allan Kuhn hyllar och tackar för.

Vi samlas 12.30 utanför ingång A vid Norra läktaren. Grindarna öppnas därefter klockan 12.45 och träningen startar klockan 13.00 och är öppen den första kvarten. Det är viktigt för oss att respektera detta och lämna träningen när vi blev ombedda – allt för att Allan och laget ska kunna finslipa de sista detaljerna inför söndagens match.

Kom dit, ta med en flagga och visa ditt stöd för föreningen!”

Gå även med i Facebook-evenemanget och sprid ordet bland dina vänner!

huvudpartners

officiella partners