Supportrarna uppmanar till framåtanda

Publicerad 30 oktober 2006

En av Malmö FF:s supportergrupperingar, MT96, uppmanar publiken till framåtanda och sedelkampanj mot IFK Göteborg.

Den gångna säsongen har varit en stor besvikelse för många av oss. På planen har resultaten inte gått vår väg och vi på läktaren har inte efter bästa förmåga förmått att stötta spelarna. Kritiken ska givetvis finnas där, men det hjälper inte att gräva ned sig. Låt aggressionerna över misslyckandena mynna ut i kreativitet, i något konstruktivt och i en vilja att komma tillbaka. Det är vi tillsammans som bygger klubben genom olika sätt att engagera oss. Minns ni ledorden som lyste upp himmelen när den en gång var som mörkast, när vi var som allra längst ned? ”Det kommer en dag.” Minns ni hur vi reste oss ur helvetet? Minns ni hur vi på läktaren tog täten?

Det kom en dag.

Till nästa år, säsongen 2007, är vår högsta önskan att vi kommer in på rätt spår igen. Vi önskar att resultaten börjar gå vår väg och att vi kan se en tydlig och framåtskridande linje genom hela klubben. Vi önskar att vi på läktaren återigen ska ta täten, att vi ska knyta samman leden och visa att vi för helvete är Malmö FF.

På måndag har det gått två år sedan vi firade guldet tillsammans på innerplanen. Den 30 oktober. Ett magiskt datum. På måndag möter vi IFK Göteborg.

MFF Tifosi 96 kommer vid denna match befinna sig med insamlingsbössor vid varenda insläpp på hela Stadion. Vi kommer att med kreativitet, vilja och visioner och åter med ledorden ”Det kommer en dag” smygstarta säsongen 2007 redan då. Vår önskan är att samla in mer pengar då än vad vi någonsin gjort tidigare vid en enskild insamling och därmed göra ett kraftigt avstamp inför 2007 och framtiden.
På måndag kör vi därför en sedelkampanj. Vi uppmanar alla att bidra med varsin sedel till Tifofonden! Det gamla rekordet på 37 052 kronor från den 30 oktober 2004 ska bräckas! Och om ni av någon anledning inte kan komma på matchen går det alltid bra att sätta in pengar på vårt postgirokonto.

Tillsammans mot nya segrar!

Mvh
MFF Tifosi 96
www.mt96.se