Supporterinformation till NK Domzale – MFF

Publicerad 24 juli 2019 i Nyheter

Här följer information till dig som ska stötta MFF på plats i Europakvalet mot NK Domzale.

Sportni Park

Matchen spelas på NK Domzales hemmaarena Sportni Park som har adress Kopališka cesta 4, 1230 Domžale.

Insläpp och kiosker

Insläppet öppnar klockan 19:15 och det finns kiosker i anslutning till arenan som säljer öl, lättare mat och tilltugg. Notera att kioskerna endast tar kontanter.

Samlingsplats

Inför matchen kan alla MFF:are samlas i centrala Ljubljana vid Kongresni TRG. Resturang Dvorni Bar ligger vid floden Ljubljanica och är förberedda på att ta emot himmelsblå supportrar. Förutom Dvorni Bar finns det ett flertal restauranger och barer i området som gärna tar emot MFF:are.

Resa till och från matchen.

Vi rekommenderar att ta sig till Domzale och Sportni Park med hjälp av taxi. En taxiresa från Ljubljana till Sportni Park ska kosta cirka 15 euro och tänk på att de flesta taxibilar endast tar kontanter.

Det finns en taxizon fem minuter från samlingsplatsen Restaurang Dvorni vid korsningen Slovenska cesta och Subiceva ulica. Det går även bra att ringa +38641240200 och själv boka en taxi.

Efter matchen har Malmö FF ordnat kostnadsfria bussar som tar er in till centrala Ljubljana. Bussarna kommer att stå utanför vår sektion efter matchen.

Flaggor, banderoller m.m.

Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, så finns det inga särskilda restriktioner.

Ihålliga plastflaggpinnar samt flaggpinnar av kolfiber (fiskespön) är tillåtna.

Det kommande lojalitetsprogrammet

OBS: Var noga med att spara matchbiljetterna så att de kan registreras i det kommande lojalitetsprogrammet.

Kontakt

Om du behöver komma i kontakt med Malmö FF, ring eller sms:a SLO Pierre Nordberg på 0702-19 37 43. Följ @SLOMalmoFF på Twitter för viktiga uppdateringar.

huvudpartners

officiella partners