Supporterinformation till HSK Zrinjski – MFF

Publicerad 14 augusti 2019 i Nyheter

Här är nyttig information till dig som ska stötta MFF på plats i bortamatchen mot HSK Zrinjski.

Vår sektion till matchen mot HSK Zrinjski.

Stadion Pecara

Matchen spelas på Stadion Pecara i Široki Brijeg som har adress Fra. Didaka Buntića, Široki Brijeg 88220.

Samlingsplats

Innan matchen kan alla MFF:are som är på plats samlas på Musalatorget i centrala Mostar. Tänk på att matutbudet runt omkring samlingsplatsen är begränsat.

Malmö FF rekommenderar att inte bära kläder med MFF-emblem eller liknande utanför samlingsplatsen och gamla stan i Mostar.

kiosker

I anslutning till bortasektionen finns det kiosker som serverar vatten, juice och popcorn. Observera att det inte serveras mat eller öl på arenan.

RESA TILL OCH FRÅN MATCHEN

Klockan 17:00 avgår det bussar från samlingsplatsen till Stadion Pecara. De bussarna tar även alla supportrar tillbaka till torget efter matchen. Det finns också en särskild buss för de supportrar som ska åka till Tusla flygplats efter matchen. Utanför insläppet, vid ankomst till arenan, kommer det att stå en buss där ni kan lämna ert bagage. Samma buss tar er direkt till Tusla flygplats efter att matchen är slut.

FLAGGOR, BANDEROLLER M.M.

Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, så finns det inga särskilda restriktioner.

Ihålliga plastflaggpinnar samt flaggpinnar av kolfiber (fiskespön) är tillåtna.

DET KOMMANDE LOJALITETSPROGRAMMET

OBS: Var noga med att spara matchbiljetterna så att de kan registreras i det kommande lojalitetsprogrammet.

KONTAKT

Om du behöver komma i kontakt med Malmö FF, ring eller sms:a SLO Pierre Nordberg på 0702-19 37 43. Följ @SLOMalmoFF på Twitter för viktiga uppdateringar.

huvudpartners

officiella partners