Supporterinformation till dig som ska till Kalmar

Publicerad 27 november 2021 i Herr,Nyheter

Det väntas stort himmelsblått bortafölje till söndagens match mot Kalmar FF. Här följer information till dig som ska stötta oss på plats.

Malmö FF:s supportrar är hänvisade till läktaren för bortasupportrar som är placerad på den norra sidan av Guldfågeln Arena, även kallad Borta Stå. Vi har även tilldelats sittplatssektionerna M och K där entré sker via Norra- respektive Nordöstra läktaren. Ståplatssektionen är slutsåld men i skrivande stund finns det fortfarande biljetter kvar till sittplatssektionen. Det kommer inte att vara någon biljettförsäljning till bortasupportrar på plats. Köp istället biljett via länken nedan.

inne på Arenan

Det finns flera toaletter samt kiosk i direkt anslutning till borta stå. Ordinarie kioskutbud erbjuds men tänk på att arenan är helt kontantfri.

BUSSRESOR

Det arrangeras flera bussresor till matchen. Ni som organiserar bussresor och inte har kontaktat Pierre Nordberg om att ni gör det, skicka ett mejl till pierre.nordberg@mff.se snarast.

BILPARKERING

Det finns gott om parkeringsmöjligheter vid Guldfågel Arena. Kommer du med bil rekommenderas parkeringen vid Gastens träningsplaner som erbjuder 800 P-platser. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken och vid Hansa City.

SAMLINGSPLATS

MFF Support har bokat restaurangerna McCool och Harrys som samlingsplats i Kalmar. Ni som är under 18 år är även välkomna till Harrys som bland annat har shufflebord som aktivitet. Tänk dock på att det är långt till Guldfågel arena så gång eller marsch är inte att rekommendera. För lokalbussar ut till Guldfågeln Arena, klicka dig vidare till www.klt.se för utförlig tidtabell och priser. Bussar avgår från Kalmar Central var 20 minut och du är ute vid arenan på cirka 12 minuter.

huvudpartners

officiella partners