Supporterinformation: Till dig som är på plats i Vilnius

Publicerad 18 juli 2022 i Herr,Nyheter

Runt 70 MFF:are är på plats i Litauen för att stötta laget i Vilnius. Här följer nyttig information om hur du tar dig till arenan och hur du byter din voucher mot en matchbiljett.

Zalgiris Vilnius – Malmö FF
Tisdag 19 juli kl. 19:00
LFF Stadium

Biljetter och insläpp

Enligt den lokala polisen måste MFF-supportrarna vara på plats på LFF Stadium klockan 18::00 för insläpp. Det är även där och då, i samband med insläppet, som bytet av voucher mot en matchbiljett görs. Runt 70 MFF-are väntas stötta laget på plats i Vilnius. Visitation genomförs av polis vid insläpp och snusdosor kan eventuellt beslagtas.

Mitt MFF

Vid alla Europeiska matcher görs en utvärdering om närvaro på den aktuella matchen kommer att generera poäng i Mitt MFF. Förutsättningarna, såväl logistiskt som praktiskt, gör det möjligt att generera 30 poäng vid närvaro.

Flaggor och banderoller

Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, så finns det inga särskilda restriktioner.

Trummor och flaggpinnar är tillåtna.

Kiosker

Det kommer att finnas möjlighet att köpa mat och dryck på arena. Ingen alkohol serveras på arenområdet.

Samlingsplats och transport till arenan

MFF supportrar är hänvisade till City Hall Square. Vid torget finns det finns gott om barer och restauranger som välkomnar MFF-supportrar.

Från City Hall Square till arenan är det en promenad på nära 15-20 minuter.

Sektion

Precis som vid förra mötet har vi har blivit tilldelade sektionen VE som är placerad i ena hörnan av huvudläktaren. Gå längs med kortsidan för att ta dig till vår sektion. Se på kartan nedan.

Kontakt

Om du behöver komma i kontakt med oss, ring eller sms:a SLO Pierre Nordberg på 0702-19 37 43.
Följ @SLOMalmoFF på Twitter för viktiga uppdateringar.

huvudpartners

officiella partners