Supporterinformation inför matchen mot ÖFK

Publicerad 14 oktober 2021 i Herr,Nyheter

På lördag spelar vi i Allsvenskan igen. Klockan 15:00 är det avspark mot Östersunds FK, här följer information till dig som ska se matchen på Jämtkraft Arena.

Malmö FF:s supportrar är hänvisade till bortasektionen på södra ståplatsläktaren där entré sker via ”Södra Stå – Bortasupportrar.” Arenan öppnar 1,5 timme innan matchstart och då öppnas också biljettluckan i anslutning till bortaentrén om man vill köpa biljett på plats. Ordinarie biljett kostar 160 kronor och ungdomsbiljett (7-17 år) 80 kronor. Observera att arenan är en kontantfri arena. Det går även att förköpa biljett på länken nedan.

Toaletter och kiosk finns i anslutning till bortasektionen. Notera att det inte erbjuds någon ölförsäljning i kioskerna på arenan. Jämtkraft Arena ligger på Arenavägen 23. Från Östersunds centrum kan man promenera på ca 30 minuter eller ta buss med en restid på ca 10-15 minuter. Buss nr 6 eller 14, länstrafikens app rekommenderas.

För parkering av bussar och minibussar finns personal tillgänglig vid bortasektionens entrè för att lotsa till avsedd parkering.

huvudpartners

officiella partners