Supporterinformation inför Juventus borta

Publicerad 07 december 2021 i Herr,Nyheter

Här är allt du behöver veta om du ska stötta MFF på plats på Juventus Stadium.

Juventus FC – Malmö FF
Onsdag 8 december 18:45
Juventus Stadium

Biljetter

Närmare 400 biljetter till bortasektioner är sålda. Det finns inte längre möjlighet att köpa biljett.

Du som har köpt voucher och skickat in dina personuppgifter till MFF ska ha fått en e-biljett via mail. Har du inte fått din biljett ska du kontakta biljett@mff.se direkt.

Biljetterna är personliga och id-handling ska visas vid insläppet.  Det går bra att ha biljetten utskriven eller att bara visa upp den i mobilen.

Insläpp

För att komma in på Juventus Stadium behöver du utöver matchbiljett också id-handling och vaccinationspass, även kallat green pass.

Insläppet kan ta lång tid och man kan bli ombedd att ta av sig skorna vid visitationen. Det är inte tillåtet att ta in cigaretter in på arenan men snus får medföras i en plastpåse.

Munskydd är ett krav för att komma in.

Sektion

Alla MFF:are är placerade på sektion 110 som ligger på hörnet av arenans norra sida. Entré är Gate E som ligger längst gatan Via Druento.

Det är fri placering inne på sektionen.

Flaggor och banderoller

Flaggorna och banderollerna som skickades in för godkännande av Juventus och italienska myndigheter har blivit godkända och får tas in. De flaggor och banderoller som inte har skickats in i förväg kommer inte vara tillåtna att ta in.

Det är begränsat med plats för banderoller framför sektionen men det finns flera tomma stolar som det är möjligt att hänga flaggor och banderoller på. Det är inte tillåtet att hänga på utrymningsdörrarna.

Kiosker

Utbudet på bortasektionen är begränsat med mat. Det rekommenderas att äta innan ni tar er till arenan. Däremot serveras öl i kioskerna.

Eventuellt fördröjt utsläpp

Utsläppet efter matchen kan eventuellt fördröjas 15-20 minuter. Vi är medvetna om att många har tåg att passa och arbetar för en lösning så att alla ska hinna med.

Samlingsplats och transport till arenan

Samlingsplats för MFF:are under matchdagen är på gatan Corsa Vittorio Emanuele II, mellan korsningarna till Corso Massimo D´Azeglio och Corsa Cairoli. Där finns det flera pubar och resturanger som är vana vid bortasupportrar, exempelvis Murphys, Shamrock och The Huntsman.

Det är relativt långt till arenan och det kommer att finnas bussar som tar er fram och tillbaka från samlingsplatsen. Bussarna går i skytteltrafik från klockan 15:00 från Corsa Vittorio Emanuele II, vid korsningen till Corso Cairoli nära Arco Monumentale all Àrma di Artiglieria. Sista bussen går klockan 16:45.

huvudpartners

officiella partners