Supporterinformation inför FC Köpenhamn

Publicerad 09 december 2019 i Nyheter

Här är information till dig som ska se årets sista match på plats i Köpenhamn.

SAMLINGSPLATS & Voucher

Samlingsplats kommer vara på Old Irish och Rosies McGees som ligger mittemot Tivoli i närheten av huvudbangården. Det finns gott om plats på pubarna.

Vi rekommenderar att ni byter er voucher till matchbiljett i MFF Shopen vilket ni kan göra t.o.m onsdag. Annars kan ni göra det utanför insläppet till bortasektionen på Parken. Då krävs att du har med en utskriven voucher från ett Ticketmaster-ombud.

RESA TILL OCH FRÅN KÖPENHAMN

Öresundstågen ser gärna att supportrar som ska ta sig in till Köpenhamn åker innan kl 15:00 för att undvika eftermiddagens rusningstrafik.

Från samlingsplatsen kommer det att arrangeras tågtransport till Parken. Tåget går från Vesterport Station till Svanemölle station (se karta). Denna tågresa är gratis. Därefter blir det marsch från stationen till Parken. Tåget avgår klockan 17:10 vilket innebär att ni allra senast måste gå från samlingsplatsen vid 17:00.

Efter matchen kommer det gå ett tåg (gratis) från Svanemölle station till Vesterport station och vidare till Köpenhamns huvudbangård. Tåget stannar även på Österport station för den som vill ta Öresundståg till Malmö därifrån.

PARKEN

Insläppet till vår sektion (läktare D) startar kl 17:30.

Det finns kiosker i anslutning till bortasektionen som säljer mat, läsk och starköl.

För er som reser till matchen med bil rekommendera vi att ni parkerar någonstans i de rödmarkerade området på kartan. Biltrafiken i Köpenhamn är väldigt högt belastad så ha god tidsmarginal.

biljetter på ANDRA SEKTIONER

Observera att du kommer att nekas inträde på andra sektioner än vår tilldelade sektion om du med klädesplagg eller andra attiraljer identifieras som MFF-supporter. Läs mer om FC Köpenhamns regler här.

FLAGGOR, BANDEROLLER M.M.

Det finns inga storleksregler rörande flaggor och banderoller på Parken. Alla flaggpinnar måste vara ihåliga och av plast.

Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, så finns det inga särskilda restriktioner.

huvudpartners

officiella partners