Supporterinformation inför det allsvenska slutskedet

Publicerad 06 november 2020 i Herr,Nyheter

På söndag ställs vi mot IK Sirius på hemmaplan. Med tanke på den ökade smittspridningen av covid-19 i Sverige och lokalt i Skåne är det av yttersta vikt att alla fortsätter följa myndigheternas riktlinjer och undviker folksamlingar, vilket inkluderar arenaområdet på Eleda Stadion före, under och efter matchen.

Vårt samhälle befinner sig i en pandemi och som medmänniskor måste vi vara fortsatt noggranna med att ta hänsyn till varandras hälsa och välmående.

I den allvarliga situationen som råder arbetar Malmö FF kontinuerligt i dialog med Region Skåne, Polisen, Malmö stad och övriga involverade parter för att, så långt det är möjligt från föreningens sida, skapa förutsättningar som kan minimera smittspridningen i och omkring vår verksamhet.

Vi är stolta över våra supportrar som har agerat ansvarsfullt under året och undvikit att skapa stora folksamlingar. Vi har några matcher kvar av Allsvenskan som kan leda till spontana glädjeyttringar. Därför vill vi, tillsammans med MFF Support, poängtera vikten av att fortsätta ta ansvar och att undvika folksamlingar, vilket inkluderar arenaområdet kring Eleda Stadion före, under och efter match.

Vid ett framgångsrikt sportsligt scenario kommer Malmö FF arbeta för att våra supportrar ska kunna delta i firandet på ett digitalt och smittsäkert sätt.

Malmö FF och MFF Support tackar för visad förståelse och för att alla även i fortsättningen följer rådande restriktioner.

huvudpartners

officiella partners