Supporterinformation inför cupfinalen

Publicerad 24 maj 2022 i Herr,Nyheter

Ett historiskt stort bortafölje på 6900 MFF:are väntas stötta laget i cupfinalen på torsdag och vi ser fram emot en fantastisk dag tillsammans. Här är viktig information till alla er som kommer att vara på plats på Tele2 Arena.

Hammarby IF – Malmö FF
Torsdag 26 maj 15:00
Tele2 Arena

Biljetter

Biljetterna till matchen är slutsålda. Behöver du hjälp med din biljett, kontakta AXS-supporten.

Uppladdning

Samlingsplats inför matchen är Fridhemsplan. Restaurangerna Retro, Hirschenkeller, Copperfields, Nivå 22 och Theodora är förberedda på att ta emot MFF:are och ligger inom nära avstånd från varandra.

Ta rätt väg till arenan

Under matchdagen kommer det att finnas avspärrningar runt arenan. Det är därför viktigt att du tar dig till Tele2 Arena från rätt håll. MFF:s supportrar måste komma söderifrån till bortaentrén på den södra sidan. Om du kommer norrifrån finns det ingen lämplig väg runt.

Ni som tar tunnelbanan ska hoppa av på station Blåsut. Specialinsatta tåg för MFF-supportrar kommer att gå från Fridhemsplan. Värt att notera är att samtliga MFF:are som ska gå på matchen inte kommer att få plats på tågen.

För att undvika att trafiken blockeras ber vi dig att inte uppehålla dig på perrongen för lång tid innan avgång.

Alla bortasupportrar, oavsett sektion, ska gå in via trappan på södra sidan av arenan.

AVGÅNGSTIDER FÖR EVENEMANGSTÅGEN

 Två stycken evenemangståg går från Fridhemsplan 13:15. Tre stycken liknande tåg kommer att gå efter matchen där MFF:are ges möjlighet att ta sig in till stan.

Insläpp

Insläppet öppnar 13:30. Vi rekommenderar alla att vara på plats så tidigt som möjligt, gärna i samband med att entréerna öppnar.  Det finns stor risk att du missar delar av matchen om du inte är där åtminstone 40 minuter innan avspark.

Fri placering på kortsidan

Notera att det är fri placering på de två klacksektionerna, både stå- och sittplats, övre- och nedre etage på kortsidan. Resterande sektioner är det platsen som står på biljetten.

Kiosker och servering

På samtliga sektioner finns det traditionellt kioskutbud med enklare mat, läsk, godis och folköl. Tänk på att Tele2 Arena är en kontantfri arena.

Viktig information från matcharrangören

Svenska Fotbollförbundet vill påminna om att i händelse av att obehöriga lämnar läktaren och tar sig in på planen, det vill säga tar sig förbi de röda skyltar som markerar spelplanen, så kommer domaren att besluta att tillfälligt avbryta matchen. För att kunna återuppta matchen måste alla obehöriga personer ha lämnat spelplanen och återgått till sin läktarplats.

Läs mer information från matcharrangören här

Bilparkering

Det är begränsat med parkeringsmöjligheter runt Tele2 Arena på matchdagen. Därför rekommenderar vi att parkera nära en tunnelbanestation och åka till station Blåsut.

Bussparkering

Om du arrangerar resa med storbuss måste du senast dagen innan match kontakta SLO Pierre Nordberg på pierre.nordberg@mff.se för att få hjälp med parkering.  

Utpassering efter matchen

Efter matchen måste alla bortasupportrar lämna arenan i södergående riktning. Det kommer inte vara möjligt att gå norrut i arenans omedelbara närhet.

Följ vår SLO för aktuell information

Följ SLO Pierre Nordberg på Twitter för aktuell information inför och under matchdagen.

Vi ser fram emot stödet från er alla på plats på Tele2 Arena!

huvudpartners

officiella partners