Supporterinformation inför Ballymena United FC – MFF

Publicerad 17 juli 2019 i Nyheter

Är du på plats i Nordirland för att se matchen mot Ballymena United FC? Tack för ditt stöd! Här följer information till dig.

Samlingsplats

The Smoking Monkey, på baksidan av restaurangen The Grouse (74-76 Ballymoney Street, Ballymena). Därifrån är det drygt 10 minuters promenad till matcharenan Bellymena Showgrounds.

Tåg till Belfast efter matchen

För MFF-supportrar som bor i Belfast: efter matchen kommer det att gå ett tåg från Ballymena klockan 22:45 till Lanyon Place i Belfast med ankomst 23:32.

Service

På matcharenan finns kiosk med lättare utbud. Ingen ölförsäljning.

På arenan kan man endast betala med kontanter.

Läktararrangemang

Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, så finns det inga särskilda restriktioner. Flaggpinnar är dock ej tillåtna. Det är myndigheterna som bestämmer och tyvärr inget klubben kan göra något åt.

Banderoller och flaggor kan läggas på stolar på vår sektion eller på staketen uppe på sektionen. Dock saknas banderollytor framför läktaren.

Kontakt

Om du behöver komma i kontakt med oss, ring eller sms:a SLO Pierre Nordberg på 0702-19 37 43. Följ @SLOMalmoFF på Twitter (nu med över 6 000 följare!) för viktiga uppdateringar.

huvudpartners

officiella partners