Supporterinformation DIF borta: byggnationer påverkar T-banan

Publicerad 14 juli 2023 i Biljett,Herr

Byggnationer i centrala Stockholm påverkar tunnelbanans avgångar, var därför noga med att planera din resa till Tele2 Arena. Nedan finns all information till dig som ska stötta laget på plats.

Djurgårdens IF – Malmö FF
Måndag 17 juli 19:00
Tele2 ArenaENTRÉ och insläpp

Insläppet öppnar 18:00. Entrén för bortasektionen är vid den norra sidan av Tele 2 Arena vid Quality Hotel Globe. Bortakort prickas av i entrén.

RES MED MFF SUPPORT

MFF Support arrangerar en bussresa upp till Stockholm. Bussen avgår måndagen den 17 juli klockan 10:00 från Frans Suell. För medlemmar kostar resan 720 kr, för icke medlemmar kostar det 870 kr. Allt du behöver veta inför resan samt köp av biljett hittar du här.

Byggnationer påverkar t-banan

Ni som tar tunnelbana till matchen ska hoppa av på station Skärmarbrink (gröna linjen) och ta er till norra sidan på Tele2 Arena, mittemot mittemot Quality Hotel Globe.

Observera att byggnationer i centrala Stockholm påverkar avgångarna på tunnelbanan. Mer information om hur det påverkar hittar du här.

SAMLINGSPLATS för MFF:are

MFF:are i Stockholm och MFF Support har bokat Retro och Hirschenkeller på Kungsholmen som samlingspub för alla supportrar. Ska ni åka tunnelbana från samlingen åker ni från Fridhemsplan (gröna linjen) till T-centralen för att byta till röda linjen (som är på samma perrong) till Slussen. Därifrån byter ni sedan återigen till grön linje och hoppar av på station Skärmarbrink.

Observera att byggnationer i centrala Stockholm påverkar avgångarna på tunnelbanan. Mer information om hur det påverkar avgångarna hittar du här.

MITT MFF

Matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. Från 48 timmar efter matchen kan du registrera biljettnumret på din lösbiljett i Mitt MFF. 

Kiosker

Det finns kiosker med traditionellt utbud på arenan. Det kommer också finnas serveringsytor där det säljs starköl för er som är över 20 år.

Observera

Skadegörelse och uppsättning av klibbor orsakar stora kostnader för Malmö FF. Klistermärken som sätts upp plockas ner direkt efter matchen och kostnaden för städningen faktureras Malmö FF för.

huvudpartners

officiella partners