Supporterinfo till Djurgårdens IF – MFF

Publicerad 12 juli 2019 i Nyheter

Toppmöte på söndag mot den allsvenska tabelltvåan när Malmö FF ställs mot Djurgårdens IF på Tele2 Arena. Här är information till dig som ska stötta laget på plats.

BORTASEKTION

KÖP BILJETT TILL BORTASEKTIONEN

Biljetter kan köpas via länken ovan eller på plats vid entrén till bortasektionen. De kan läsas direkt från smartphones, full ljusstyrka och hel skärm rekommenderas på displayen för att biljetten ska kunna scannas.

Vår entré ligger på Tele2 Arenas norra sida vid Quality Hotel Globe. Entréerna till Tele2 Arena öppnar klockan 16:30.

Kioskerna på Tele2 Arena är öppna före, under och efter matchen med standardutbud. Det sker försäljning av starköl inne på Tele2 Arenas bortasektion (observera att det är 20-årsgräns). Notera att Tele2 Arena är en helt kontantfri arena.

Resväg och samlingsplats

Alla MFF:are är välkomna till Retro, Sankt Eriksgatan 22, 112 39 Stockholm innan matchen. Observera att T-banestationen på Fridhemsplan är under renovering. Resväg är istället från Odenplan till Skärmarbring som är stationen alla MFF:are ska åka till när ni ska ta er till Tele2 Arena.

Rekommenderad avgång är att åka från Odenplan, 16:08 gröna linjen mot Farsta Strand, som är framme vid Skärmarbrink 16:23.

Om du ska ta dig till Tele 2 Arena med bil är adressen Arenaslingan 14. Tänk på att vara ute i god tid och på att det pågår ett flertal väg- och byggarbeten i området. Parkering finns främst i Arenagaraget under Tele2 Arena med 650 P-platser, men även i Globen Shoppings P-hus.

DET KOMMANDE LOJALITETSPROGRAMMET

Som vi tidigare har kommunicerat kommer snart ett lojalitetsprogram att vara på plats för alla MFF-supportrar. Trots att lojalitetsprogrammet ännu inte är på plats kan du fortfarande samla poäng från matchen mot Djurgårdens IF.

Viktigt: För att samla lojalitetspoängen måste du scanna din biljett och behålla den. När programmet är på plats kommer du att behöva efterhandsregistrera din matchbiljett med streckkod för att få lojalitetspoäng. Tappar du bort din biljett finns det ingen möjlighet att registrera poäng.

För er med bortakort: Tänk på att få ert bortakort registrerat om ni vill ha poäng i lojalitetsprogrammet. Bortakort byts mot matchbiljett vid entrén efter avprickning mot numret på kortets baksida.

huvudpartners

officiella partners