Supporterinfo till AIK – MFF

Publicerad 28 juni 2019 i Nyheter

På söndag drar Allsvenskan igång igen efter uppehållet. Malmö FF ställs mot AIK på Friends Arena och här är viktig information för dig som ska stötta laget på plats.

BORTASEKTION

Bortasektionen på Friends Arena når du via Gate 1, insläppet öppnar 13.45.

Biljetter kan köpas via webben eller på plats vid entrén till bortasektionen. De kan läsas direkt från smartphones, full ljusstyrka och hel skärm rekommenderas på displayen för att biljetten ska kunna scannas.

Visitation sker av AIK Fotbolls publikvärdar där även pyrohundar kan förekomma. Observera att det är förbjudet att ta med sig klistermärken in på Friends Arena samt att stolarna inte håller att stå på. Skulle stolarna gå sönder kommer MFF faktureras.

KÖP BILJETT till Bortasektionen här!

KIOSKER

Kioskerna på Friends Arena är öppna före, under och efter matchen med standardutbud. Notera att Friends Arena är en helt kontantfri arena.

Så tar du dig till Friends Arena

Om du ska ta dig till Friends Arena med bil finns parkering på Kolonnvägen. Ta avfart E4 vid Haga Norra vid Solna och följ sedan skyltarna mot Arenastaden och Friends Arena.

För dig som åker kommunalt till arenan hänvisar vi till pendeltåg från Arlanda/Märsta eller Södertälje/Stockholm mot Solna station. Bortasupportrar uppmanas att använda Norra järnvägsbron vid Solna station och sedan följa tågspåret längs utsidan av Mall of Scandinavia (se karta ovan). Vägen leder direkt till bortasektionen. En promenad på ca 10-15 minuter.

SAMLINGSPLATS I STOCKHOLM

Alla MFF:are är välkomna till Retro, Sankt Eriksgatan 22, 112 39 Stockholm innan matchen. Observera att T-banestationen på Fridhemsplan är under renovering, rekommenderad resväg är istället från Odenplan till Solna Station.

DET KOMMANDE LOJALITETSPROGRAMMET

Som vi tidigare har kommunicerat kommer snart ett lojalitetsprogram att vara på plats för alla MFF-supportrar. Trots att lojalitetsprogrammet ännu inte är på plats kan du fortfarande samla poäng från matchen mot AIK.

Viktigt: För att samla lojalitetspoängen måste du scanna din biljett och behålla den. När programmet är på plats kommer du att behöva efterhandsregistrera din matchbiljett med streckkod för att få lojalitetspoäng. Tappar du bort din biljett finns det ingen möjlighet att registrera poäng.

För er med bortakort: Tänk på att få ert bortakort registrerat om ni vill ha poäng i lojalitetsprogrammet. Bortakort byts mot matchbiljett vid entrén efter avprickning mot numret på kortets baksida.

huvudpartners

officiella partners