Supporterinfo inför Vidi FC – MFF

Publicerad 13 augusti 2018 i Nyheter

Flera hundra MFF:are kommer att stötta laget i den viktiga kvalreturen borta mot Vidi FC. Här är information till dig som kommer att vara på plats i Ungern!

Vidi FC – Malmö FF
Tisdag 14 augusti 20:00
Pancho Stadium, Felcsút

Samlingspub

Från klockan 12:00 håller Akvariúm Klub på Deák Ferenc tér öppet för MFF-supportrar som vill ladda upp inför matchen. Härifrån kan du också enkelt ta metro M2 till avgångsplatsen för busstransfern. OBS! Klockan 16:30 är absolut sista tid att ta metron från Deák Ferenc tér mot Puskás Ferenc Stadion för att hinna med bussarna. 

Busstransfer

Det är starkt rekommenderat att bussen eftersom biljetthanteringen vid arenan riskerar att ta tid. Om du vill utnyttja busstransfern som ingår i din voucher tar du enklast metro M2 till stationen Puskás Ferenc Stadion. Därifrån är det fem minuters promenad till mässhallen SYMA på adressen Dózsa György út 1 där bussarna står. Bussarna avgår med poliseskort klockan 17:00.

Efter matchen kör bussarna från arenan och stannar i centrala delen av Budapest om polisen tillåter det.

Flaggor och banderoller

Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap, så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, så finns det inga särskilda restriktioner. Däremot är flaggpinnar inte tillåtna i utgångsläget. Vi arbetar på att få förbudet hävt och ger uppdateringar via @SLOMalmoFF.

Försäljning på arenan

Det finns tillgång till lättare mat och dryck, bland annat starköl för den som önskar.

Förbjudna föremål

Snusdosor är inte tillåtna att ta in på arenan men om du har snus i en plastpåse går det bra. Tändare är inte tillåtna.

huvudpartners

officiella partners