Supporterinfo inför matchen mot Mjällby

Publicerad 02 maj 2012

Imorgon den 3 maj klockan 19:00 är det dags för bortamatch mot Mjällby och nedan följer lite info om biljetter och hur du hittar till Strandvallen.

Mjällby AIFs hemmaarena Strandvallen ligger beläget mellan fiskeorterna Hällevik och Nogersund. Till arenan kör Ni av E22:an mot Mjällby vid trafikplats Listerlandet avfart 47. Kör väg 123 och följ skyltar mot Strandvallen.Tänk på att det är stor risk för köer då det är vägarbete på väg 123.

Sektion I-K är reserverad för gästande supportrar och har plats för 1200 personer och entrén för har 2 biljettluckor (dessa öppnar 90 minuter före matchstart). För att se en skiss över Strandvallen, vänligen klicka här. 

Kom i tid, köp förköp!
Vi rekommenderar att man kommer i god tid till Strandvallen samt köper biljett i förköp för att undvika att missa något av matchen. Eftersom det är vägbyggen och vardag så kommer trycket på biljettluckorna att vara stort precis innan match.  

Priset för ståplats på Strandvallen är 140 kr plus förköpsavgift (vuxen), 100 kr plus förköpsavgift (ungdom 13-18 år) och barn mellan 0-12 år går in gratis .
 
För er som önskar sittplats så är priset 240 kr plus förköpsavgift (då Mjällby räknar med fullsatt på sittplats rekommenderar vi starkt att ni köper er biljett i förköp)

Förköp köpes via Tickster, vänligen klicka här.