Supporterinfo inför KRC Genk – MFF

Publicerad 19 september 2018 i Nyheter

Här är information till dig som ska stötta MFF på plats i Belgien i Europa Leagues första omgång.

KRC Genk – Malmö FF
Torsdag 19 september 18:55
KRC Genk Arena

Samlingsplats & transport till arenan

Samlingsplats i Genk är torget Grote Markt, Marktstraat, 2, 3600, som ligger i centrala delarna av Genk. På torget ligger det ett flertal pubar och restauranger som är vana att ta emot fotbollssupportrar. För bilder, se @SLOMalmoFF på Twitter.

Grote Markt ligger fem minuter från centralstationen där det kommer att finnas tre bussar som tar er till arenan. Den första bussen går kl 17:00 och den sista kl 17:30. Annars rekommenderas taxi till adressen Opglabbekerzavel, men observera att taxi är relativt dyrt i Genk. För er som åker med MFF Supports bussar åker bussarna kl 18:00 från samma plats.

Bil, minibuss och bussparkering
För er som kör till matchen finns det parkeringsmöjligheter vid bortainsläppet (adress Opglabbekerzavel). Det är möjligt att parkera där från och med kl 12. För att ta sig till samlingsplatsen från arenan rekommenderas taxi.

Flaggor, banderoller m.m.
Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som stötande mot personer eller organisationer, så finns det inga särskilda restriktioner. Trummor, flaggor samt kolfiber/plast flaggpinnar (fiskespön) är tillåtna så länge flaggpinnen eller flaggan inte är längre än 2 meter

Väskor som överstiger 15×30 cm är inte tillåtna att ta in på arenan.

Försäljning av mat och dryck
Från kl 16:00 är det möjligt att äta och dricka öl utanför bortainsläppet där det kommer att finnas mat och dryckesvagnar. Insläppet till bortasektionen öppnar kl 17:30 och även där finns lättare mat, tilltugg, läsk och öl till försäljning.

OBS: Betalning sker endast med kontanter!

MFF Support

Ni som åker med MFF Supports bussar från Malmö eller Bryssel hittar information om resorna här.

Kontakt
Om du behöver komma i kontakt med oss, ring eller sms:a SLO Pierre Nordberg på 0702-19 37 43.

Följ @SLOMalmoFF på Twitter för viktiga uppdateringar.

huvudpartners

officiella partners