Supporterinfo inför FC Midtjylland – MFF

Publicerad 29 augusti 2018 i Nyheter

Minst 594 MFF:are kommer att stötta laget i den viktiga kvalreturen borta mot FC Middjylland. Här är information till dig som kommer att vara på plats i Danmark!

FC Midtjylland – Malmö FF
Torsdag 30 augusti 19:15
Arena Herning (MCH Arena)

Biljetterna till MFF:s sektion är slutsålda.

Samlingspub

Från klockan 14:00 håller Old Irish Pub, Østergade 16, öppet för MFF-supportrar som vill ladda upp inför matchen.

Transport från samlingspuben till arenan

Du tar dig själv från samlingsplatsen till arenan. Samlingspuben ligger inne i centrala Herning och för den som vill gå därifrån till MCH Arena ifrån puben tar det runt 30-40 minuter.

Det finns också möjlighet att ta taxi till arenan och via kollektivtrafik från Herning St. till Herning Messecenter St. Se www.midttrafik.dkför mer information.

Vi undersöker förutsättningarna kring att gå en gemensam marsch och ser även över möjligheten att bussarna som majoriteten anländer med kan parkera i närheten av samlingsplatsen för vidare transport till arenan.

Håll dig uppdaterad kring senaste nytt genom att följa @SLOMalmoFF.  

Flaggor och banderoller

Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap, så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, så finns det inga särskilda restriktioner. Det finns inte heller några restriktioner rörande flaggpinnar.

Försäljning på arenan

Det finns tillgång till lättare mat och dryck, bland annat öl för den som önskar. Både kort och kontanter (DKK) fungerar som betalningsmedel.

Nät framför klacksektionerna

Det kommer finnas nät framför båda klacksektionerna.

huvudpartners

officiella partners