Supporterinfo inför cupfinalen i Stockholm

Publicerad 08 maj 2018 i Nyheter

Torsdagen den 10 maj klockan 15:00 är det avspark på Tele2 Arena i Svenska cupens final mellan Malmö FF och Djurgårdens IF. Tusentals MFF:are kommer att vara på plats för att se matchen, så kom till arenan i god tid och stötta laget i jakten på den femtonde cuptiteln.

Gemensam pubsamling med MFF-familjen
MFF:are i Stockholm har bokat After Bar åt MFF:are. De uppmanar alla himmelsblå supportrar att komma dit eller till restaurangerna och pubarna runt Kornhamnstorg. Rekommenderad transport därifrån till Tele2 Arena är tunnelbanans gröna linje till station Skärmarbrink. Därifrån är det en kort promenad till Tele2 Arena.

Entré
Öppnar 90 minuter innan avspark, dvs. klockan 13:30.

Malmö FF:s supportrar har tilldelats hela norra kortsidan. Biljettköpare till ståplats, dvs. nedre etage, går in genom entré Y. Biljettköpare till aktiv sittplats, dvs, övre etage, använder entré B. Båda entréerna ligger på plan 1 vid Quality Hotel Globe.

Biljettköpare till familjeläktaren använder entré T på plan 2, på Tele2 Arenas östra sida.

Kiosker
Kioskerna på sektionerna har standardutbud med kaffe, korv, folköl, läsk med mera. Observera att arenans kiosker inte tar emot kontanter.

Parkering
Ni som kör med personbilar uppmanas att parkera vid Globens parkering.

Supporterbussar
Ni som kommer med bussar till matchen har egen parkering. För vidare information och bussparkeringsackreditering måste en person per buss kontakta SLO Pierre Nordberg på pierre.nordberg@mff.se.  

Övrigt
Det kommer vara många MFF:are på plats och vi uppmanar alla att vara på plats tidigt.

Observera att det är förbjudet att beträdda spelplanen. Detta gäller även vid firande av vinst.

huvudpartners

officiella partners