Supporterinfo inför bortapremiären

Publicerad 01 april 2022 i Herr,Nyheter

På söndag spelar vi vår första match i Allsvenskan säsongen 2022. Här är information till dig som ska stötta laget på plats i Kalmar.

Kalmar FF – Malmö FF
Söndag 3 april 17:30
Guldfågeln Arena

Biljetter

Ståplatssektionen är slutsåld men i skrivande stund finns det fortfarande biljetter kvar till sittplatssektionen. Om det finns biljetter kvar till sittplatssektionen innan matchen kommer de att säljas vid biljettkassorna som finns bredvid entrén till bortastå.

Insläpp och entré

Insläppet öppnar klockan 16:00. Malmö FF:s supportrar är hänvisade till läktaren för bortasupportrar som är placerad på den norra sidan av Guldfågeln Arena, även kallad Borta Stå. Vi har även tilldelats sittplatssektionen M, där entré sker på norra sidan till vänster om entrén för bortastå.

Inne på arenan

Det finns flera toaletter samt kiosk i direkt anslutning till våra sektioner. Ordinarie kioskutbud erbjuds men tänk på att arenan är helt kontantfri.

Bussresor

Det arrangeras flera bussresor till matchen. Ni som organiserar bussresor och inte meddelat SLO Pierre Nordberg om detta, skicka ett mail till pierre.nordberg@mff.se snarast.

Bilparkering

Det finns gott om parkeringsmöjligheter vid Guldfågeln Arena. Kommer du med bil rekommenderas parkeringen vid Gastens träningsplaner som erbjuder 800 parkeringsplatser. Det finns även bra parkeringsmöjligheter runt gamla Volvofabriken och vid Hansa City.

Samlingsplats

Restaurang Krögers är bokad som samlingsplats i Kalmar. Tänk på att det är långt därifrån till Guldfågeln arena, så promenad eller gemensam marsch är inte att rekommendera. För lokalbussar ut till Guldfågeln Arena, klicka dig vidare till www.klt.se för utförlig tidtabell och priser. Bussar avgår från Kalmar Central och resan tar ungefär 12 minuter.

Bortakort

Ni med bortakort ska gå till entrén där ni blir insläppta. Bortakortet gäller enbart som biljett på bortastå. Vid inpasseringen blir ni också registrerade för poäng till Mitt MFF.

Ni som inte har hämtat era bortakort har möjlighet att göra det utanför insläppet från 15:50. Leta upp SLO Pierre Nordberg eller fråga en av våra publikvärdar.

Registrera biljett i Mitt MFF

Dagen efter matchen kan du registrera din köpta biljett i Mitt MFF. Ange biljettnumret till vänster om streckkoden.

huvudpartners

officiella partners