Supporterinfo: Bilder på Parc des Princes och området runtomkring

Publicerad 14 september 2015 i Nyheter

På tisdag kommer över 2000 MFF-supportrar skapa en mäktig ljudbild på Parc des Princes. Vi har tagit några bilder för att ge er en klar blick av arenan och området runtomkring. (Detta gäller framförallt för er med biljetter till sektionerna 101, 102, 301 och 302.)

Med hjälp av tunnelbanan kommer ni lätt och smidigt till arenan. Hoppa av på stationen ”Porte de Saint-Cloud” som även är det området där MFF-supportrarna kommer att ladda upp inför matchen.

För att komma ifrån Porte de Saint-Cloud (Som är en stor rondell där det finns restauranger och pubar runt omkring) till arenan behöver ni gå en promenad på 500 meter via Avenue de la porte de Saint-Cloud. När ni går över motorvägen som går under Avenue de la porte de Saint-Cloud kommer ni att se Parc des Princes till höger. Sväng då inte av och gå parallellt med motorvägen, utan fortsätt och gå rakt fram och runda de olika bilverkstäderna som kommer på högersidan. Då kommer ni tillslut fram till…

… korsningen mellan Avenue de la porte de Saint-Cloud och Rue du Commandant Guilbaud. Det är även ungefär vid den här korsningen som den första avspärrningen kommer att vara (för att komma igenom den måste ni ha matchbiljett eller voucher. Läs mer om detta här). För att komma till vår sektion svänger ni höger in på Rue du Commandant Guilbaud.

Vårt insläpp ute vid gatan: Rue du Commandant Guilbaud.

Innanför insläppet. Vår biljettlucka till vänster, där ni med vouchers kan byta in mot riktiga biljetter. Till höger finns ett mindre friidrottsområde som kommer att fungera som parkeringsplats för 10 supporterbussar. Alla våra supportrar ska fortsätta att gå rakt fram och gå till vänster om det grönvita huset. Därefter kommer ni till ännu en avspärrning innan ni är inne på själva arenaområdet.

Innanför den sista avspärrningen. Här delas även publiken upp. De som har biljetter till det övre etaget (sektionerna 301 och 302) går till vänster. De som ska till de nedre etaget (sektionerna 101 och 102) går till höger.

Utsikten ifrån de nedre etagen (sektionerna 101 och 102).

Utsikten ifrån de övre etagen (sektionerna 301 och 302)

Foto taget ifrån den andra sidan på sektionerna 101, 102, 301 och 302 som utgör bortaläktaren..

huvudpartners

officiella partners