Supporterdialogens första del

Publicerad 30 januari 2008

Under hösten presenterade MFF Support konceptet ”Supporterdialogen” för Malmö FF i syfte att skapa förbättrade möjligheter för kommunikation och dialog mellan klubben och dess många supportrar. Malmö FF ser positivt på idén som under vintern har diskuterats och behandlats i samråd mellan Malmö FF och MFF Support. I går sjösattes första delen av supporterdialogen i form av en supporterkommitté.

Malmö FF och MFF Support har sedan länge en bra och väl fungerande kommunikation och avsikten med supporterdialogen är att ta denna kommunikation ett steg längre. Supporterkommittén är tänkt att fungera som en plattform för kommunikation och dialog och vara ett organ genom vilket tankar, förslag och idéer från supportrar på ett enkelt och naturligt sätt kan förmedlas till klubben.

Supporterkommittén, som hade sitt första möte under tisdagskvällen, består av tolv medlemmar med två representanter för Malmö FF – för närvarande Pontus Hansson från styrelsen och Jan-Olov Kindvall som är administrativ chef – Patrik Andersson och nio supporterrepresentanter som har utsetts av MFF Support. Däribland ingår självfallet MFF Supports ordförande Tony Ernst.

Närmare information om supporterkommittén och dess medlemmar finns på MFF Supports hemsida.