Supperterinformation inför FC Lugano – MFF

Publicerad 06 november 2019 i Nyheter

Fjärde gruppspelsomgången i UEFA Europa League tar oss till Schweiz för ett bortamöte mot FC Lugano. Här är information till dig som ska stötta MFF på plats.

SAMLINGSPLATS

Samlingsplats är runt Marktplatz i centrala St Gallen. I området finns flera restauranger och barer.

Baren Affekt har meddelat att de gärna tar emot MFF:are och öppnar redan klockan 12:00. Adressen är Affekt, Bruhlgasse 21, 9000, Sankt Gallen. Alla MFF:are kommer inte att få plats på Affekt men det finns andra barer och restauranger i närheten som tar emot himmelsblå supportrar.

Köpt voucher byts till matchbiljett vid vår ingång till arenan.

RESA TILL OCH FRÅN MATCHEN

Från samlingsplatsen Marktplatz (se karta nedan) kommer det arrangeras busstransporter till och från arenan.

Det finns inte tillräckligt många bussar för att ta alla MFF:are med en avgång, så bussarna kör i två avgångar – en kl 17:00 och en kl 18:00. För att alla ska med är det viktigt att ungefär hälften åker i den första avgången och hälften i den andra avgången.

För er som inte har bytt er voucher till biljett i Malmö rekommenderas att ta den första avgången kl 17:00. Resan till arenan tar cirka 20 minuter.

Bussbolaget vill särskilt framföra att det är strikt förbjudet att störa busschauffören under resan till och från arenan. Eventuell skadegörelse på bussen kommer faktureras till Malmö FF.

KYBUNPARK

Insläppet till arenan startar klockan 17:25. Det finns kiosker i anslutning till bortasektionen som säljer mat, läsk och starköl.

OBSERVERA: All försäljning på arenan sker genom speciella kort som måste laddas med kontanter. Det kommer finnas personal vid vår ingång som säljer korten. Korten kan enbart köpas och laddas med kontanter (Euro eller CHF).

För prisuppfattning kostar en öl cirka 6:00 CHF, läsk 5:00 CHF och korv 7:50 CHF.

För er som reser till matchen med bil så finns det parkeringsplatser i närheten av arenan. Navigation: Zürcherstrasse 499, 9015, St Gallen

Se kartan nedan.

FLAGGOR, BANDEROLLER M.M.

Det finns inga storleksregler rörande flaggor och banderoller på Kybunpark Arena. Alla flaggpinnar måste vara ihåliga och av plast.

Så länge flaggor och banderoller inte går emot UEFA:s bestämmelser om förbjudna budskap så som rasism, politiska budskap och annat som kan uppfattas som nedsättande mot personer eller organisationer, så finns det inga särskilda restriktioner.

FAN GUIDE FRÅN STADEN SAINT GALLEN

Här kan du ladda ner en Fanguide med nyttig information inför ditt besök.

KONTAKT

Om du behöver komma i kontakt med Malmö FF, ring eller sms:a SLO Pierre Nordberg på 0702-19 37 43. Följ @SLOMalmoFF på Twitter för viktiga uppdateringar.

huvudpartners

officiella partners