Sundsvall på Stadion

Publicerad 01 juli 2001

Viktig match för MFF.

Måndagskvällens match mot GIF Sundsvall är en match som de himmelsblå bör vinna, dels för att haka på lagen strax ovanför i tabellen; samt naturligtvis för att undvika att avståndet ner till diverse obehagliga streck minskar.

Söndagens lätta träning på Malmö Stadions inbjudande sommarmatta innebar den vanliga drillen innan match: uppvärmning, kvadraten och några lättare spelövningar.

Micke Andersson:

– Tyvärr fick ju Olof en smäll på axeln mot HBK och trots att han känner sig hyfsat frisk väljer vi ändå att inte chansa, utan Peter Sörensen tar mittbacksplatsen bredvid Daniel.

– Det betyder att Jörgen Ohlsson tar steget tillbaka ner på mittfältet och bredvid Marcus Rosenberg spelar Peter Ijeh. Mats Lilienberg ser bättre och bättre ut på träningarna, verkar vara på väg uppåt i form vilket är mycket positivt, men börjar morgondagens match på bänken.

– Giffarna är ett lag vi bör ha efter oss i tabellen, troligtvis kommer vi att föra matchen och det är viktigt att vi inte förivrar oss utan är effektiva i deras straffområde.

– Sedan gäller det naturligtvis att se upp med några rutinerade, kluriga spelare som t.ex. ”Foppa Forsberg” som med sin list skapar chanser åt både sig själv och medspelarna.

Laget:

Jonnie Fedel – Jimmy Tamandi, Daniel Majstorovic, Peter Sörensen, Mikael Roth – Erik Johansson, Jörgen Ohlsson, Brian Steen Nielsen, Joseph Elanga – Marcus Rosenberg, Peter Ijeh.

Avbytare:

Lee Baxter, Mats Lilienberg, Kenneth Gustavsson, Jon Jönsson, Gudmundur Mete.