Efter helgens matcher kommer här en summering av resultaten:

Juniorallsvenskan
BK Häcken – Malmö FF 2-2 (1-1)
Målskyttar: Amin Nazari och Nikola Petkovski.

J-lagets täta matchning sätter laget på prov. Matchen mot BK Häcken blev en jämn historia där MFF kom tillbaka från underläge två gånger, en gång i vardera halvlek.
I slutet av den första halvleken ordnade Nikola Petkovski en frispark som han själv förvaltade på bästa sätt då han sköt bollen i mål via stolpen. Kvittering till 1-1 i paus.

I början av den andra halvleken tog Häcken återigen ledningen men kort därefter körde Hicham Ali och Amin Nazari en repris ifrån matchen mot Trollhättan för en dryg vecka sedan. Hicham slog nämligen en hörna som Amin nådde högst på och nickade in kvitteringen till 2-2. Resultatet stod sig sedan och lagen fick med sig vars en poäng.

Nästa match spelas hemma på plan 5 på lördag den 29 augusti då anrika Degerfors IF kommer på besök.