Succé för nya MFF-Shopen!

Publicerad 18 september 2006

I fredags öppnade Malmö FF sin nya stora supportershop på Kulan. De över 200 kvadratmeterna fylldes med nyfikna och köpsugna supportrar. De första 100 fick dessutom en Pumakeps.

Ändå var fredagen bara en viskning jämfört med lördagens invasion i samband med matchen mot Djurgården.

Innan matchen och även upp till en timme efter så var shopen fylld med supportrar som kollade in nyheter och öppningserbjudande.

Alla verkade nöjda och den ljusa och luftiga lokalen fick med beröm godkänt.

Så här skrev exempelvis svenskafans.com
”Vilket lyft för MFF! Den nya shopen är stor, fräsch och har ett bra utbud. Extra kul är historielektionerna om MFF som man hittar på pelarna runt om i butiken och om man inte är i köpsugen kan man nöja sig med att bara gå runt och titta på alla bilderna på klassiska spelare och ledare i MFF. Nu väntar vi bara på att restaurangen i Kulan görs om till en skön fotbollspub…”

Fakta om MFF-Shopen
Shopen har flyttat in i klassisk MFF-miljö nämligen de före detta kanslilokalerna på Kulan. Detta gör att i princip alla hittar dit och att det dessutom är enkelt och billigt att parkera precis utanför(P-skiva 4 timmar).

Du kan även kontakta MFF-Shopen per telefon 040-326350, fax 040-326351 och via e-post mff-shopen@mff.se

Shopen har öppet måndag till fredag 10-18 och lördagar 10-15. I samband med matcher håller shopen dessutom öppet två timmar innan matchen och en timme efter.