Succé för nya MFF Shopen – rekord i lördags

Publicerad 12 maj 2022 i Nyheter

Butikschef Magnus Frank: ”Vi har fått ett helt nytt internationellt stuk”.

En av de stora förändringarna på Eleda Stadion inför årets allsvenska säsong var en ny yta för MFF Shopen och vårt museum. Den 9 april i år invigdes den nya shopen och museet på Eleda Stadion. Efter att ytan blivit större och shopen och museet nu ligger i anslutning till varandra har även antalet gäster ökat både på vardagar och under matchdagar. När vi tog emot Mjällby AIF i vår senaste hemmamatch slogs det allsvenskt rekord i försäljning i butiken.

MFF Shopens butikschef Magnus Frank är nöjd med resultatet och ökningen av försäljningen.

Vad är det som gör att shopen är så populär nu?
– Jag tror att den nya MFF Shopen är en fantastisk miljö att välkomna kunderna i. Det är en yta som man trivs i och man får en integrerad känsla av att kunna äta lunch på Erics, kolla i shopen och ta en titt på vårt museum. Shopen har fått ett helt nytt utseende i ett internationellt stuk och det tror jag lockar fler och fler kunder att komma hit.

På vilka sätt är MFF Shopen bättre nu?
– Den är bättre nu på grund av att vi har en mycket öppnare yta, det är en trevligare miljö att vara i och det är en mer modern butik än tidigare. Vi har även fler kassor nu vilket gör att man upplever mindre trängsel och väntetid i kön.

Vad betyder det att MFF Shopen och museet är i samma yta?
– Det blir mer lättillgängligt nu när museet också ligger på bottenplan. För kunden är det betydligt bättre att kunna se vårt museum nu än vad det var tidigare när det var både begränsade öppettider och på en annan våning.

Malmö FF tackar alla våra besökare och välkomnar er till nya MFF Shopen.

Ordinarie öppettider är tisdag – torsdag 11-18 och lördag 11-15.
Matchdagar när vi spelar hemma öppnar vi tre timmar innan matchstart, håller öppet under hela matchen och stänger en timme efter slutsignal.

huvudpartners

officiella partners