Stream: Se Drogheda United – Malmö FF här!

Publicerad 04 juli 2013

Se Malmö FFs kvalmatch mot Drogheda United. Mediaspelarena finns längst ner på denna sida.

 

(Information follows in english)

Vill du se torsdagens kvalmatch men kan inte ta dig till Dublin? Se den här på MFF.se 
Efter många samtal fram och tillbaka mellan Drogheda United, Tallaght Stadium och MFF så står det nu klart att Malmö FF tar på sig att livestreama torsdagens kvalmatch ifrån Dublin mellan Drogheda United och Malmö FF.

På grund utav kort varsel och då matchen spelas i ett annat land (= resa med mycket teknik) kommer vi inte kunna erbjuda några repriser och vi kommer att ha en något enklare grafik än vad vi haft i våra tidigare sändningar. Vi hoppas att ni har överseende med detta.

Drogheda United – Malmö FF
Sändningen med kommentator startar 19.40 irländsk tid (20.40 svensk tid)
Pris: 99 kr
Betalning: Kreditkort eller SMS

Du kan titta på matchen via dator men även på surfplattor och i mobilen. Om du tänker se matchen via surfplatta eller i din mobil bör du vara uppkopplad mot ett väl fungerande Wifi-nätverk annars är det upp till din 3G-operatör för bästa bildkvalité.

Tidigare sändningar har visat att Google Chrome har varit den bästa plattformen, men för de allra flesta fungerar det oavsett vilken webläsare man använder. Om det är så att ni upplever problem med sändningen ber vi er vända er till support@sportsground.se

Om du sitter utanför Sverige men ändå vill ta del av matchen så går det utmärkt. Dock så fungerar endast kortbetalningen utomlands, inte sms. 

Vi vet att det är många som vill se denna matchen och därför hoppas vi att ni har överseende med att vi inte kan erbjuda repriser. Vi känner att det viktigaste är att folk kan få möjlighet att se matchen. Vi hoppas även att ni stöttar vårt initiativ genom att köpa hem matchen och inte ser den via någon ”fulstream”.

Klicka på purchase code och följ sedan varje steg:

In english:

Drogheda United and Malmö FF have decided to stream todays game. For the cost of 99 kr (around 10 euro) you can enjoy the game on your computer.

 

Drogheda United – Malmö FF 19.45 (local time)
The Broadcast will start 7:40 PM local time
Price: 99 kr
Payment: Credit card

How to buy:

Start off be pressing ”Purchase code” then follow the steps until you get your code.
Type in your code and then press ”Start”.

One code = One computer.

If someone else tries to log on with the same code the first user will be logged out.