Stream: Malmö FF – Drogheda United här på MFF.se

Publicerad 09 juli 2013

MFF.se livesänder torsdagens returmöte mot irländska Drogheda United. Köp hem matchen för 99 kr och avnjut den på din dator, surfplatta eller mobil.

**Information follows in English**

Precis som i bortamatchen så kommer MFF.se sända hemmamatchen mot Drogheda United nu på torsdag klockan 19.00. I torsdags fick vi på grund utav att vi sände från ett annat land (=flygtransport) gå ner i produktionen och filmade med endast en kamera. Nu går vi tillbaka till samma produktion som vi haft på försäsongen där vi har två kameror och intervjuer innan matchen, i halvtid och efter slutsignalen.

Efter 0-0 i Dublin måste Malmö FF göra mål för att gå vidare i Europa kvalet och Rikard Norling tillsammans med spelarna har lovat att gå full fart framåt vilket vittnar om att vi har en härlig fotbollsmatch att se fram emot.

Malmö FF – Drogheda United (0-0)
Torsdag 11/7 klockan 19.00 (svensk tid)
Kamerorna börjar rulla 18.45 och intervjuer kommer igång ca 10 minuter senare.
Kommentatorer: Micke Dahl & Tom Prahl
Pris 99 kr

Du kan titta på matchen via dator men även på surfplattor och i mobilen. Om du tänker se matchen via surfplatta eller i din mobil bör du vara uppkopplad mot ett väl fungerande Wifi-nätverk annars är det upp till din 3G-operatör för bästa bildkvalité.

Tidigare sändningar har visat att Google Chrome har varit den bästa plattformen, men för de allra flesta fungerar det oavsett vilken webläsare man använder.
Om det är så att ni upplever problem med sändningen ber vi er vända er till support@sportsground.se

Om du sitter utanför Sverige men ändå vill ta del av matchen så går det utmärkt. Dock så fungerar endast kortbetalningen utomlands, inte sms.

Efter matchen kommer vi kunna erbjuda repris (On-demand) av matchen för 29 kr.

Klicka på köp kod och följ sedan varje steg:

In English:

Due to the fact that many MFF-fans are abroad on vaccation and the big interest for the game on Irland, Malmö FF has decided to stream the match on our homepage. For the cost of 99 kr (around 10 euro) you can enjoy the game on your computer, tablet or smart phone with the same quality as if it was an ordinary TV-production.

Malmö FF – Drogheda United 11 july 7 a clock (local time)
The Broadcast will start 6:45 PM local time (5:45 GM)
Price: 99 kr
Payment: Credit card

How to buy:

Start off be pressing ”Köp kod” then follow the steps until you get your code.
Type in your code and then press ”Starta”.

One code = One computer.

If someone else tries to log on with the same code the first user will be logged out.