Stötta sommarfotbollen – Armbandet är tillbaka

Publicerad 12 maj 2022 i MFF i Samhället,Nyheter

Tillsammans med Skåne Stadsmission vill Malmö FF ge fler barn möjligheten att spela fotboll på sommarlovet. Köp MFF-armbandet och bidra till vår sommarfotboll för alla.

För att finansiera dagarna av fotbollslek släpper vi nu upp MFF-armbandet ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något” till försäljning igen.

Sommarlovet är en speciell tid för barn och ungdomar och något de flesta ser fram emot hela våren. För tredje året i rad kommer Malmö FF tillsammans med Skåne Stadsmission ge fler barn möjlighet att testa på fotboll tillsammans med våra duktiga ungdomstränare.

– Vi ser fram emot att återigen välkomna barn till Stadionområdet i sommar. Att få en paus från vardagen är viktigt för barnen och vi är glada att kunna ge dem nya minnen genom Malmö FF.

För att finansiera dagarna av vår gemensamma sommarfotboll släpper vi nu upp MFF-armbandet ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något” till försäljning. Allt överskott går till sommarfotbollen och till stadsmissionens verksamheter.

– Tillsammans med Malmö FF vill vi ge fler barn en härlig sommar med massor av fotboll. När du köper armbandet bidrar du till vår gemensamma aktivitet, sommarfotboll, och stöttar vårt arbete för barn och unga som lever i utsatthet, säger Eva Emmelin, kommunikatör på Skåne Stadsmission.

”Fotboll ska vara för alla,” säger MFF:s lagkapten Cornelia Lindgren.

För MFF:s lagkaptener och Skåne Stadsmission-ambassadörerna Cornelia Lindgren och Anders Christiansen är den självklarhet att vara med och stötta initiativet.

– Fotboll ska vara för alla. Tillsammans kan vi möjliggöra att fler barn får uppleva den glädje och gemenskap som fotbollen skapar, säger Cornelia Lindgren.

Köp ditt mff–armband här

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Finns att köpa i butik eller i webbshoppen nedan.

huvudpartners

officiella partners