Stort intresse för bortapremiären.

Publicerad 25 januari 2008

Det ser ut att bli ett stort bortastöd för Malmö FF i bortapremiären mot Djurgården.

MFF Supports tåg är fullbokat(300 platser) och man sätter nu in ett tåg till!

Vi skriver idag den 25 januari och redan har 300 personer bestämt sig att åka med MFF Support´. Lägger man till det stora antal MFF:are som bor i Stockholmstrakten och alla som själv tar sig dit på ett eller annat sätt så kan det bli en smärre invasion helt i klass med den på Söderstadion för några år sedan då 1837 personer räknades in på bortasektionen(enligt Hammarbys officiella siffror)

Så här skriver MFF Support på sin hemsida:

”När vi, för två veckor sedan, gick ut med att vi kommer att arrangera en tågresa till Stockholm, för bortapremiären mot Djurgården, kunde vi inte i våra vildaste drömmar tro att intresset skulle vara så stort som det är. Detta innebär att tåg nummer ett nästan är fyllt.

Endast ett fåtal platser återstår och dessa räknar vi med att sälja under morgondagen.

Detta innebär också att vi kommer att göra ett försök att arrangera ytterligare ett tåg. Precis som med det första tåget måste vi fylla detta för att resan skall bli av.

OBS! Priset för att åka med det andra tåget är 549:-.

Denna lilla prishöjning beror på att det andra tåget endast har 263 platser medan det första har 300 platser. Priset för att chartra de båda tågen är detsamma.

I övrigt är allting exakt likadant på det andra tåget.

Följande gäller:

Restaurang: Ja
Pub: Ja
Åldersgräns: Nej (Utom i puben)

Anmälan göres i butiken. Medtag giltigt medlemskort eller lös ditt medlemskap i butiken.

Sista anmälningsdag till det andra tåget är den 25 februari, men anmäl er så tidigt som möjligt så att vi ser att det finns intresse även för ett andra tåg.

Avgångstider återkommer vi med under nästa vecka.”