Störst på planen men inte på internet

Publicerad 19 november 2013

 

Malmö FF är Sveriges bästa fotbollslag men vi ligger en bit bakom på de andra lagen på internet. Detta ska det bli ändring på. Tillsammans blir vi större!

Att Malmö FF är Sveriges bästa fotbollslag är vi alla väl medvetna om.

Att Malmö FF är Sveriges mest meriterade fotbollsklubb är vi alla medvetna om.

Ändå syns inte detta på internets största sociala nätverk, Facebook. Just nu ligger vi en bra bit bakom Djurgårdens IF, IFK Göteborg och AIK.

Men det ska det bli ändring på!

 

Under året har vi haft ett flertal kampanjer där vi tagit hjälp av våra besökare att hjälpa oss att bli större. Allt ifrån att bjuda in mer folk till våra matcher till att sprida MFFs budskap världen över med hjälp av bilder. Nu drar vi igång nästa kampanj där vi tillsammans ska se till att bli större på Facebook.

Uppmaningen är enkel och att genomföra den är nästan enklare:

Just nu är vi har vi ungefär 53 000 följare på vår facebooksida. Om alla av dessa följarna får minst en vän till att gilla oss är vi helt plötsligt uppe i 106 000 följare.

Om ni går in på vår Facebooksida så kommer ni finna ”Bjud in vänner” där ni kan bjuda in alla de vänner som ni vet har ett himmelsblått hjärta. Om du personligen inte följer oss på Facebook kan du antingen gå in på sidan eller trycka ”Gilla” i vår Facebook-box längre ner på denna sida.

Tillsammans blir vi större!