Storslam för MFF under Allsvenskans stora pris

Publicerad 13 december 2020 i Herr,Nyheter

Hela fem av sju priser landade i Malmö FF:s ägo när Allsvenskans Stora Pris 2020 avgjordes under söndagen. Bland annat tilldelades Anel Anhmedhodzic och Anders Christiansen två priser vardera för sina insatser under mästarsäsongen.

Anel Anhmedhodzic och Anders Christiansen tog hem två priser vardera för sina insatser under mästarsäsongen 2020.

Fyra MFF:are var med bland finalisterna när den allsvenska säsongen 2020 summerades av Dplay under söndagen där de bästa prestationerna uppmärksammades under Allsvenskans Stora Pris. Och det slutade med hela fem priser för Malmö FF. Jon Dahl Tomasson, utsågs till ”Årets tränare” och Anel Ahmedhodzic, till ”Årets back” och ”Årets unga spelare”. Lagkapten Anders Christiansen ville inte vara sämre och tog även han hem två priser, ”Årets mittfältare” och ”Årets mest värdefulla spelare”.

– Det är alltid stort att vinna priser men det är lätt att prestera när man har fantastiska lagkamrater runt sig. Vi har haft en fin säsong och de här utmärkelserna är också priser till våra supportrar som har varit med oss hela året trotts att vi inte haft möjlighet att ha dem på plats, säger Anders Christiansen.

Årets upplaga av Allsvenskans Stora Pris var digital och gick att följa på Dplay:s sociala medier.

Allsvenskans Stora Pris

Sedan 2013 har Allsvenskans Stora Pris sänts som en studioproduktion där Allsvenskan summeras och de bästa prestationerna från säsongen uppmärksammas. Tillsammans med 32 utvalda sportjournalister har Allsvenskans 16 huvudtränare och lagkaptener utsett vinnarna.

huvudpartners

officiella partners