Storseger för U21

Publicerad 07 april 2010

Det var en nöjd Leif Engqvist som konstaterade att spelarna inte bara fick matchtempo utan att de även bjöd på fina prestationer och rätt inställning. Matchen slutade 5-2 till Malmö FF

Malmö FF U21- Kristianstads FF A, Malmö Stadion
5-2(2-0)

Målen
1-0 30 min Edward Ofere
2-0 31 min Edward Ofere
3-0 55 min Alex Nilsson
4-0 64 min Dardan Rexhepi
4-1 66 min
5-1 78 min Dardan Rexhepi
5-2 86 min

Startuppställning
Dusan Melicharek –
 
Filip Stenström, Pontus Jansson, Joseph Elanga, Ricardinho(ut 80 min) –  
 
 
Jiloan Hamad(ut 46 min), Ivo Pekalski, Kristoffer Jeppsson, Jeffrey Aubynn(ut 46 min) –

Alex Nilsson, Edward Ofere(ut 46 min)

Avbytare
Tobias Uddenäs MV
Filip Helander, in 80 min
Hicham Ali, in 46 min
Dardan Rexhepi, in 46 min
Dino Islamovic, in 46 min

Dejan Garaca och Muamet Asanovski var tvugna att tacka nej till matchen på grund av sjukdom.
Man valde att kalla in Tobias Uddenäs som backup till Dusan Melicharek.

Leif Engqvist
– Jättekul att Ricardinho spelar 80 minuter idag. Han var lite trött på slutet. Det är naturligtvis viktigt att alla får speltid men detta var ju Ricardinhos första minuter. Övriga har ju spelat en eller flera U21-matcher tidigare.
Generellt sett en bra inställning hos spelarna idag. Kul att se att man vill visa vad man går för och det är viktigt att ha matchtempo om man skall vara aktull för A-laget. Två bra halvlekar och många bra prestationer.