Storseger för P16

Publicerad 27 september 2008

Malmö FF:s P16 lag inledde SM-slutspelet på bästa tänkbara sätt genom att vinna över IFK Värnamo med 11-0.

Imorgon är det juniorernas tur att gå in i hetluften.

Kommentar
Malmö FF startar i ett högt tempo och skapar omedelbart en hel del chanser. Redan efter fem minuter hade det kunnat stå 2-0. Värnamo, med god hjälp av ribban och stolparna, håller emot till den 31 minuten då det blir 1-0. Kort därefter kommer 2-0. I andra halvlek fortsätter man mala på och sakta men säkert så rämnar Värnamos försvar fullständigt och målen trillar in ett efter ett. Alex Nilsson spelar de första arton minuterna i andra halvlek och hann göra två mål och spela fram till ett innan han gick ut igen. Imorgon är han med J-truppen i Trollhättan.

Anders Palmér
– Vi tröttar ut dem. Hela laget jobbar hårt och i andra halvlek är vi effektiva. Vi är starkare och har överlag bättre spelare och det ger resultat.

Damir Becirovic, ut 63 min

Bahrudin Atajic, ut 59 min, in igen 63 min.
Besnik Rrustemaj, ut 46 min, in igen 59 min.